Pregled oklade Gеrmаnіа


Web stranica i sportska ponuda Gеrmаnіа

Nedavno smo naišli na ovaj kladioničar, potpuno neočekivano. Kao da je pao s neba, iznenada se pojavio na hrvatskom tržištu. Odlučili smo saznati odakle dolazi. Istraživanja pokazuju da je stopa Gеrmаnіа dio Galaxy grupe, od kojih smo prethodno imali nekoliko kladionica na našem popisu. Ovdje ćemo saznati koliko je pouzdana oklada Gеrmаnіа, koja je njihova ponuda klađenja u kladionicama. Svi naši koraci za analizu kladioničara opisani su ovdje za Gеrmаnіа okladu.

Pogled na web stranicu Gеrmаnіа https://mobilno-kladenje.com/germania odmah pokazuje što znači stopa Gеrmаnіа. Oko banke nema ništa osim suhe sheme s nečim drugim osim klađenja na sport. Njihov sportski vodič izgleda Jednostavan za rukovanje bez nepotrebnih nepotrebnih gluposti. Dobro je dizajniran za one koji su bolji, sve govori za sebe kako bi se kretali. Kada je riječ o njihovoj ponudi klađenja, odmah primijetimo da je vrlo ograničena. To ne mora nužno biti loše, to je znak da je stopa Gеrmаnіа specijalizirana. Oni nude samo koeficijente za sport koji znaju kroz. Uostalom, njihovi trgovci bi trebali biti u mogućnosti ponuditi pristojne koeficijente za igrače i pružatelja usluga.

Međutim, u omjerima vidimo vrlo dobre niske koeficijente, uglavnom za velike utrke. Dakle, možda je vrijedno usporediti ga s drugim kladionicama. Na primjer, pronašli smo velike šanse za Ligu naroda i Europsku ligu. Za lokalne utakmice, izgledi su prilično prosječni ili niski.

Stopa Gеrmаnіа depozit i povlačenje sredstava

Ponuda Gеrmаnіа također je dostupna igračima u Hrvatskoj. Naravno, postoji i nekoliko opcija depozita koje imaju pravo na to. Možete uplatiti neke od najvažnijih i najpoznatijih elektroničkih novčanika, uključujući Neteller, Skrill i Klarna. Depoziti bankovnim prijenosom i VISA također se primjenjuju po stopi od Gеrmаnіа. Nažalost, oni se ne odnose na idealne kladionice, najčešće korištene metode nadopunjavanja računa u našoj zemlji. Mastercard može, a Gеrmаnіа čak vam omogućuje da se kladite s kriptoznim valutama. Usvojili su lightcoin, Bitcoin i Ethereum kao digitalne valute. Polog po stopi od Gеrmаnіа može započeti s 5 eura, kao što je unovčavanje. To su iznimno niske količine za minimalni polog.



Ulog Gеrmаnіа bonus + promocije

Bonus Gеrmаnіа je 100% Bonus do 50 eura koji dobivate kao besplatni ulog. Ako izvršite svoj prvi depozit, počevši od 10 eura. Zaradite 100% Dodatno kada prvi put uplatite polog, a to može biti i do 50 eura. Uvjeti igre u krugu za ovu okladu, Gеrmаnіа sportsko klađenje s fiksnim koeficijentom čine 7x iznos vašeg bonusa. To je vrlo teško, obično morate igrati oko iznosa vašeg pologa. U ovom slučaju to nije potrebno. Pretpostavimo da idete za puni bonus od 50 eura, a zatim morate igrati sljedeći iznos:

€ 50 x 7 = € 350

Malo je vjerojatno da bi to moglo biti lakše. Igrate oko 350 eura kako biste dobili ukupni bonus od 50 eura. Morate to učiniti s omjerom 1,80 ili više i imate 30 dana da to učinite. Da biste dobili ovaj bonus, morate unijeti bonus kod WIN50.

Što se tiče daljnjih dionica, glavni je acca bonus. To vam omogućuje da dobijete dodatne dobitke na kombiniranim ulozima. Također možete zaraditi 5% cashback na svojim Bitcoin depozitima. Na vrh svega toga, tu je i 25 eura za ulov ako registrirate prijatelja.

Stopa Gеrmаnіа služba za korisnike

Za one koji imaju pitanja, prijavite se s Gеrmаnіа korisničkom službom. Možete pronaći jednostavne odgovore u odjeljku FAQ, pri dnu stranice u izborniku. Također možete kontaktirati Gеrmаnіа putem:

* Adresa e-pošte

* Live chat

Gumb live chat nalazi se u donjem lijevom kutu, zeleni gumb. Možete ići tamo na engleskom jeziku za sva pitanja staviti Gеrmаnіа. Telefonski broj nažalost nije dostupan.

Stopa Gеrmаnіа koeficijent

Ranije smo vidjeli da se Koeficijenti na stopi od Gеrmаnіа ponekad mogu promijeniti. Na primjer, ako tražite manje poznate utakmice u drugoj diviziji, primjećujemo da su izgledi prilično razočaravajući. Dok idete na važnije lige ili natjecanja, izgledi su često bolji. Na vama je da napravite pravi izbor za svoje omiljene sportove i timove.

Stopa Gеrmаnіа pro i kontra

Velika prednost oklade Gеrmаnіа je, naravno, bonus dobrodošlice koji nude, a posebno povoljni uvjeti igre u krugu. Iznos možda neće biti tako velik, ali vjerojatno će to biti jedan od najjednostavnijih igara koje ste ikada vidjeli. To je ono što smatramo glavnom imovinom Gеrmаnіа stope.

  dobar bonus dobrodošlice

dobre dionice

  Ideal nije dostupan

Pregled stope Gеrmаnіа: zaključak

Stopa Gеrmаnіа dobro radi sa svojom sportskom knjigom, dobivaju puno više od prosjeka. Ono što će ih koštati u smislu bodova je nažalost ograničena ponuda u sportu i klađenju. Oni se usredotočuju na najvažnije sportove-nogomet i tenis - i klađenje na sport, rukomet, kriket i bejzbol. Dakle, još uvijek postoji prostor za proširenje i neka manja poboljšanja. Na primjer, još uvijek nedostaje aplikacija Gеrmаnіа. Opcije pologa su dobre po stopi od Gеrmаnіа, osobito Bitcoin, a cashback je dobra dodatna promocija. Stopa Gеrmаnіа dobiva od nas solidne 7,8 bodova od 10 i dobiva naš popis najboljih kladionica u Hrvatskoj.




Комментарии

Популярные сообщения из этого блога